top of page

CONSULTANCY & ADVIES

PRO WORK biedt organisaties, die geïnteresseerd zijn in innovatief gerelateerde educatieve vraagstukken, advies aan op het gebied van (inter)nationale onderwijsprojecten (incl. de mogelijkheden voor wat betreft Europese subsidie trajecten).

Naar aanleiding van de enorme ervaring, die PRO WORK heeft in het ontwikkelen, uitvoeren en managen van Europese subsidie trajecten is de stichting uitermate geschikt om organisaties te adviseren en begeleiding te bieden aangaande Europese onderwijsprojecten. Dit kan bijvoorbeeld gaan om projecten omtrent duurzaamheid/techniek, projecten omtrent sociale verantwoordelijkheid of ondernemerschap.

 

Daarnaast neemt PRO WORK deel aan werkgroepen, netwerkgroepen en initiatieven binnen de (lokale) maatschappij gericht op technische innovatie, ondernemerschap, sport en gezondheid alsook het duurzaamheidsvraagstuk en innovatie binnen het onderwijs. Voor meer informatie over de door PRO WORK uitgevoerde projecten tot nu toe klik hier voor meer informatie over de project activiteiten.

bottom of page